Spaghetti aglio olio met tomaat

Spaghetti aglio olio combineren we met een van de lekkerste trostomaten die er zijn: cocktail trostomaten. Een heerlijke variatie op de traditionele spaghetti aglia olio.

+/- 40 min
4

Ingrediënten

Benodigdheden

No items found.
Tip: 
Let op: Gebruik glutenvrije spaghetti om het recept glutenvrij te houden en gepasteuriseerde parmezaanse kaas om het zwanger-proof te houden.
Aan de slag
1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Doe de cocktail trostomaten in een ovenschaal. Meng de honing met de balsamicoazijn en 2 eetlepels van de olijfolie in een kommetje en giet dit over de tomaten heen. Rooster de tomaten vervolgens 20 minuten in de oven totdat het velletje gebarsten is en ze warm zijn.

3

Kook in de tussentijd de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.

4

Pers de knoflookteentjes fijn. Verwarm de rest van de olie in een koekenpan en fruit hierin de knoflook. Snijd in de tussentijd de peterselie zo fijn mogelijk en voeg deze toe samen met de chilivlokken. Voeg dan de gekookte pasta toe en roer kort door. Breng op smaak met peper en zout.

5

Serveer de pasta aglio olio met de honingtomaten uit de oven en garneer de borden met parmezaanse kaas.